Behandling af patienter med tandlægeskræk

BEHANDLING AF PATIENTER MED TANDLÆGESKRÆK

Lider du af tandlægeskræk?

Begynder du at svede i hænderne og få bankende hjerte, når du skal til tandlægen? Så fortvivl ej. Du er langt fra den eneste.

Faktisk lider 30 procent af Danmarks befolkning af tandlægeskræk i mindre eller større grad, men vi kan hjælpe dig med at gøre tandlægebesøget lidt lettere. Der er ikke noget flovt ved at have tandproblemer og vi hjælper dig uden løftede pegefingre.

Tandlæge

Behagelig behandling

Hos Tandlægerne Vesterbro 59 forsøger vi altid at gøre besøget så nænsomt og behageligt for patienten som muligt, og derfor tilbyder vi ekstra behandling til patienter med tandlægeskræk.

Dialog med kunden

​​Vi tager en grundig dialog med patienten inden behandlingen, hvor vi fortæller om selve behandlingen, så patienten ved, hvordan det foregår.

Vi tager hensyn

​Der aftales hvordan du kan bede om en pause, også under selve behandlingen. Og vi lytter til hvordan du tænker og føler for det der skal ske i tandlægestolen, så vi kan tage det størst mulige hensyn.

Hypnose og NLP

Vores tandplejer Janni Bernat har uddannet sig til Hypnoterapeut og NLP terapeut, således at du på klinikken har mulighed for professionel hjælp mod angsten.

Har du brug for hypnose eller samtaleterapi?

​Hypnose og samtaleterapi vil hjælpe dig til at kunne gennemføre tandbehandlingen både aktuelt og fremover. Ring forud hvis du har brug for denne mulighed (koster 600kr. pr. time). Vil du høre mere om behandlingen? Så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vesterbro 59

9000 Aalborg

+45 9813 3365

Ring til os i dag!

Studierabat

10%

Book en tid

mail@tandklinik59.dk