Parodontose

FÅ DEN RETTE PARODONTOSEBEHANDLING

Parodontose og tandkødsbetændelse

Det er altafgørende for en succesfuld parodontosebehandling, at sygdommen opdages i tide.

Opdages den hurtigt, kan vi sammen med dig sætte ind med den rette parodontosebehandling, så du bedst og hurtigst får bugt med problemerne. Parodontose er når tandkødsbetændelsen har bredt sig til tandens støttevæv/knogle. Dette betyder som oftest at tanden bliver løs og i yderste konsekvens falder ud. Svær parodontose kræver hyppig rensning af dine tænder her hos os og et godt hjemmearbejde fra din side med tandbørstning, tandtråd og/eller tandstikkere. Parodontose behandles hos vores dygtige Tandplejer Janni, som altid er klar med råd og vejledning og som efter endt parodontose behandling vil give dig grundig vejledning i hvordan du fremad rettet vedligeholder dine tænder der hjemme.

tandkødsbetændelse

70 20 02 55

Tandlægevagten

98 13 33 65

Ring til os

Vesterbro 59

9000 Aalborg

Book online

Book en tid online

PARODONTOSEBEHANDLING I AALBORG

På vores tandklinik har vi både det moderne udstyr og ekspertisen til at give vores patienter den nødvendige parodontosebehandling.

Fjernelse af bakteriebelægningerne på tænderne er afgørende for forebyggelsen af parodontose. Dette skal dog følges op med en meget omhyggelig daglig renholdelse af tænderne med både tandbørste og tandtråd/mellemrumsbørste.

Find priser herinde.


HVAD ER PARODONTOSE?

Parodontose er en betændelse i tandkødet, som uden den rette behandling kan forårsage store skader i tandkødet og tab af den knogle som tænderne sidder fast i. Behandles det ikke vil det kunne resultere i at tænderne kan løsne sig og til sidst risikerer man at miste tænderne.

​​​​For at forebygge parodontose i det daglige kan du selv gøre en del, da grundig tandrensning med tandtråd eller tandstikker er med til at holde parodontose fra døren.

Tandlæge

Vesterbro 59

9000 Aalborg

+45 9813 3365

Ring til os i dag!

Studierabat

10%

Book en tid

mail@tandklinik59.dk