Tandlæge Aalborg

Klinikkens regler

Er du ny patient skal du ringe til os på tlf. 98133365

Ringer du uden for vores telefontid, kan du undtage en besked til vores telefonsvarer hvorefter vi hurtigt muligt kontakter dig. Du kan også sende en e-mail til: mail@tandklinik59.dk.
Er du eksisterende kunde, bliver du automatisk indkaldt til årligt eftersyn, ellers aftaler vi altid en ny tid inden du går. Det sikrer, at det individuelle interval overholdes og at tiden passer dig.

 

Tandlæge

Forsinkelser og ventetid

Vores mål er, at du bliver behandlet til aftalt tid. Vi beder om din forståelse for, at det ikke altid er muligt for os at overholde behandlingstiderne. En behandling kan jo være mere omfattende end forventet og tage længere tid end beregnet. For at være i stand til at planlægge så præcist som muligt – og afsætte den nødvendige tid – vil vi ofte spørge, om du selv har bemærket noget med tænderne siden dit sidste eftersyn.

Udeblivelser

Vi er desværre nød til at sende en regning ved udeblivelser. Det fakturerede beløb afhænger, hvor lang tid du fik reserveret. Baggrunden for dette er, at der er betydelige omkostninger ved en “tom stol”. Dette er i overensstemmelse med tandlængernes overenskomst med sygesikring.

Adresseændring

Du bedes venligst informere os snarest ved ændring af privatadresse, nyt telefonnummer, ved opståede sygdomme og graviditet (hvor tandkødet ofte ændrer sig) eller ved medlemskab af Sygesikring Danmark, således at vi altid har ajourført oplysninger.

Flytning

Såfremt du skal flyttes og synes, at et tandlægeskift er hensigtsmæssigt, er vi gerne behjælpelige med at finde en passende tandlæge i dit nye område, ligesom kopier af evt. røntgenbilleder og andet relevant journalmateriale vil blive tilsendt din nye tandlæge.

Afbud

Vi vil meget gerne have afbud i god tid, senest kl. 12 dagen før den aftalte tid. Mandag forventer vi afbud fredag inden kl. 12.

Afbud ved akut sygdom

Ring hurtigt og tidligt på dagen eller indtal besked på vores telefonsvarer på 98133365 som vi aflytter når vi åbner. Du må også meget gerne skrive en mail på mail@tandklinik59.dk. Dette giver os den bedste mulighed for at koordinere vores øvrige aftaler, således at patienter med akutte behov ikke behøver at vente på behandling.
Akut tandlægehjælp i Aalborg

Akut hjælp

Vi afviser aldrig vores egne patienter, som har akut har brug for hjælp pga. smerter.

Ring i vores åbningstid

+45 98 13 33 65

Ring uden for vores åbningstid

Kontakt tandlægevagten på +45 70 20 02 55

Filstedvej 10, 9000 Aalborg.

Tidsbestilling mellem kl. 9:00 og 10:00.

Åbent lørdage, søndage, helligdage, dagen efter Kristi Himmelfartsdag, Gundlovsdag og den 24. – 31. december.

Vesterbro 59

9000 Aalborg

+45 9813 3365

Ring til os i dag!

Studierabat

10%

Book en tid

mail@tandklinik59.dk