Tandeftersyn og behandlingsforslag

​Problemer skal tages i opløbet, og det gælder også for dine tænder. Derfor er det regelmæssige tandeftersyn vigtigt.

Hos Tandlægerne Gaunø & Nielsen tilbyder vi eftersyn og behandling af behandlingsforslag, som sikrer dig et grundigt tandeftersyn. På den måde får vi mulighed for at opdage begyndende tandskader og behandle dem i tide med en enkel behandling.

Tandeftersyn med tandrensning

Alle danner tandsten og belægninger løbende, og derfor anbefaler vi ved alle tandeftersyn, at man får lavet en vurdering af om der er behov for en tandrensning.

Vores patienter er vant til at have få problemer med deres tænder, fordi vi løbende vejleder og afhjælper tandskader inden de bliver til problemer for dig.

​Ved større problemer og hvis behandlingen kommer til at koste over 2500,- kr tilbyder vi altid at lave et overslag over de samlede omkostninger for dig, så du inden vi starter har mulighed for at træffe en beslutning om det er noget som du kan og vil starte på.

​Vi håber på at hjælpe dig til at have sunde,stærke og problemfrie tænder. Vælger du at følge vores anbefalinger, kan du med ro i sindet komme til tandeftersyn et halvt eller helt år efter.

​​​God tandhygiejne

​Der er grundlæggende to vigtige aspekter i god tandhygiejne er tandbørstning og brug af tandtråd.

​Med grundig brug af begge dele mindsker du risikoen for at få huller eller parodontose betragteligt, men tandsæt er forskellige, og derfor kan det være nødvendigt med hyppigere tandrensning for nogen end for andre.

Her vil vi ved det regelmæssige tandeftersyn, samt ved andre besøg, sørge for at rådgive dig omkring, hvilken indsats der er påkrævet.

For tid til et tandeftersyn ring på telefon 98 13 33 65 eller book tid online her.