Tandbro & Tandkrone i Aalborg​

​Har du beskadiget eller mangler én eller flere tænder i tandrækken, så kan Tandlægerne Gaunø & Nielsen give dig dit flotte tandsæt tilbage med en tandkrone eller en tandbro.

Vi udfører alle former for tandarbejde med tandkroner og tandbroer, og vi har mange års erfaring med at sikre vores patienter holdbare løsninger.

Tandkroner

Med en tandkrone beskytter du en tand, der er svækket af rodbehandling, store fyldninger eller misdannelse.

Tandkroner kan laves i guld, keramik eller metal (med og uden påbrændt porcelæn), og den optimale løsning for dig afhænger dels af tandkronens placering i tandsættet og af dit budget. Lad os hjælpe dig til en holdbar og smuk tandkrone.

Porcelænskroner

Porcelænskroner kan laves med 100% porcelæn, eller placeres på et stykke metal.

Man laver porcelænskroner i hvidt tandfarvet porcelæn hvilket sikrer at de fremstår og føles som en naturlig tand.

​​En porcelænskrone placeres omkring en af dine egne tænder. Det kræver at man besliber tanden så den efter at være sat på har en naturlig størrelse og form.

Tandbroer

Tandbroer benyttes, når du har mistet én eller flere tænder i tandrækken. Tandbroen fastgøres på de tilstødende tænder, og den føles som en helt naturlig tand.

​Tandbroer kan ikke tages ud, hvilket også er med til at sikre komfort og styrke samt holdbarhed.

​Med tandkroner eller tandbroer får du dit flotte tandsæt tilbage, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 13 33 65, for information om muligheder og priser.